+32 9 326 92 50
Menu

Breedplaat of betonplaat

De breedplaat is het onderste deel van een monoliete vloer, voorzien van dwarswapening met daarop een hoofdwapening. Het plaatsen van deze onderwapening van de predal of breedvloerplaat gebeurt tijdens productie onder strenge controle. Op de werf zelf wordt dan de bovenwapening opgelegd en beton bijgestort, tot de vereiste dikte.

Waarom kiezen voor een breedplaat?

Een breedplaat of predal wordt sterk geapprecieerd in de constructie, dit omwille van de universele toepassingsmogelijkheden en de vele voordelen. Het plaatsen van breedplaten bespaart kosten en tijd. Hoe groter de breedplaat, hoe sneller de volledige plaatsing uitgevoerd kan worden. Er zijn ook minder kraanbewegingen nodig, want grote oppervlakken worden in één handeling dichtgelegd.

Een betonplaat heeft zeer sterke brandwerende én geluidswerende eigenschappen. Je krijgt namelijk een massieve, monoliete vloer bij het plaatsen van duurzame breedplaten. Bovendien zit je nagenoeg met onbeperkte overspanningsmogelijkheden.

Predalco, specialist in productie van breedplaten

Nu u al enkele van de belangrijkste voordelen kent van breedplaten is het nog een kwestie van de juiste, kwalitatieve en betrouwbare partner te vinden. Predalco in Lokeren is dé specialist in productie van breedplaten. We werken met een uniek sturingssysteem in België en garanderen een hoge productiecapaciteit, zonder in te boeten aan de kwaliteit! Onze focus: het bieden van betonplaten met unieke voordelen: 3 meter breed, rechte hoeken, talrijke afwerkingsmogelijkheden,...

Onze centrale ligging in het nieuwe industriepark van Lokeren, vlakbij de E17, zorgt dat we snel ter plaatse kunnen zijn met de predallen. Het lage transportgewicht is daarbij een extra troef.

Op zoek naar breedplaten of betonplaten die u kosten en tijd besparen?

Contacteer Predalco in Lokeren, dé specialist in productie van predallen met unieke eigenschappen en talrijke mogelijkheden.

Ontvang vrijblijvend een prijs