+32 9 326 92 50
Menu

een Predal met rechte hoeken, van 90°? Het kan!

De predallen of breedvloerplaten van Predalco onderscheiden zich in een aantal kenmerken. Zo kunnen wij u predallen met volledig rechte hoeken afleveren, daar waar klassieke tafels licht conisch zijn om de predallen er makkelijk uit te tillen. De hoeken van onze predallen, breedvloerplaten zijn aan de onderzijde 90°.

Een predal met hoeken van 90° heeft vele voordelen. Zo liggen onze breedplaatvloeren perfect tegen elkaar. Er is geen sprake van conische hoeken, waardoor het doorsijpelen van de betonmelk bij rechte hoeken sterk gereduceerd wordt. Bovendien moet er nadien minder 'dichtgemorteld' worden, wat zowel kosten als tijd bespaard!

Voor een gegarandeerde kwaliteit in uw breedvloerplaten, een snellere plaatsing en vermindering in aantal arbeidskrachten, materialen en tijd kiest u voor Predalco Lokeren! Een steengoede keuze.

Kom meer te weten over Predalco

Overtuigd van de voordelen van onze predallen of breedvloerplaten met rechte hoeken?

Twijfel dan niet langer en bespaar u tijd en kosten! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de productie van uw predallen. Wij garanderen u een snelle productie met gegarandeerde kwaliteit!

Contacteer ons voor een prijs