+32 9 326 92 50
Menu

Predallen, breedvloerplaten vlakbij Dendermonde

Voor kwalitatieve predallen of breedvloerplaten vlakbij Dendermonde is Predalco dé aangewezen partner, gelegen in het nieuwe industriepark te Lokeren, vlakbij de E17. Predalco is gespecialiseerd in de productie van breedvloerplaten die universeel toepasbaar zijn én talrijke afwerkingsmogelijkheden hebben.

Voor het produceren van kwalitatieve breedplaten werkt Predalco op een vernieuwende manier, namelijk via een carrouselsysteem. We garanderen een hoge productiecapaciteit, zelfs tijdens piekmomenten, omdat verschillende werven door elkaar geproduceerd kunnen worden. Dankzij het unieke sturingssysteem in België kunnen we op elk moment anticiperen tijdens de productie van de predallen en zijn fouten uitgesloten.

Predalco, specialist in breedvloerplaten vlakbij Dendermonde

Dankzij onze interessante ligging, vlakbij Dendermonde en vele invalswegen vanuit Antwerpen, Gent en Brussel kunnen we heel snel onze predallen ter plaatse brengen. Bovendien is het transportgewicht van onze uitzonderlijk lange breedplaten van 3 meter bijzonder laag.

Predalco garandeert u niet alleen een snelle en feilloze productie, onze producten zelf zijn ook uniek! Met breedvloerplaten van 3 meter breed en rechte hoeken, besparen we u zowel kosten en tijd op de werf. Deze voordelen zorgen voor een snellere plaatsing, minder kraanbewegingen en minder 'dichtmortelen' van de naden nadien.

Uw kwalitatieve partner in de productie van breedvloerplaten nabij Dendermonde: Predalco Lokeren, met een gegarandeerde snelle oplevering en unieke voordelen.

Predalco produceert kwalitatieve predallen of breedvloerplaten vlakbij Dendermonde

Heeft u een werf in regio Dendermonde? Vertrouw dan op de expertise en de 3 meter brede predallen van Predalco Lokeren, geproduceerd via uniek sturingssteem.

Contacteer ons vrijblijvend voor een prijs