+32 9 326 92 50
Menu

Predallen, breedvloerplaten in Lokeren

Bent u op zoek naar predallen of breedvloerplaten in de buurt van Lokeren? Dan is Predalco dé aangewezen partner, gelegen in het nieuwe industriepark te Lokeren, vlakbij de E17. Een centraal gelegen locatie in België voor al wie uit Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Brabant komt.

Predalco is specialist in de productie van breedvloerplaten met talrijke afwerkingsmogelijkhedien en werkt hiervoor op een vernieuwende manier. De predallen worden namelijk via een carrouselsysteem geproduceerd. Dit systeem stelt ons in staat om met een minimum aan werkkrachten een maximale productiecapaciteit te verwerken. Bovendien kunnen we dankzij het unieke sturyingssysteem op elk moment anticiperen en zijn fouten uitgesloten tijdens het productieproces. Om het rendement van de tafels te verhogen, kunnen we zelfs verschillende werven door elkaar produceren. 

Predalco, specialist in breedvloerplaten te Lokeren

Onze predalen hebben unieke voordelen, mede mogelijk gemaakt door ons uniek sturingssysteem. Zo zijn onze breedvloerplaten 3 meter breed, wat een snellere plaatsing, minder kraanbewegingen en dus minder tijd en kosten oplevert. Ook zijn ze voorzien van rechte hoeken, waardoor de predallen perfect naast elkaar liggen en extra 'dichtmortelen' nadien kan vermeden worden. 

Kortom, Predalco is uw kwalitatieve partner in de productie van breedvloerplaten in regio Lokeren, met een gegarandeerde snelle oplevering en unieke voordelen.

Predallen of breedvloerplaten in Lokeren laten produceren?

Voor een hoge productiecapaciteit, gegarandeerde kwaliteit en unieke voordelen van uw predallen of breedvloerplaten doet u beroep op Predalco in Lokeren, centraal gelegen tussen Gent, Antwerpen en Brussel.

Contacteer ons vrijblijvend voor een prijs