+32 9 326 92 50
Menu

Predallen, breedvloerplaten vlakbij Zele

Heeft u predallen nodig voor een werf in Zele? Denk dan aan Predalco, Lokeren! Predalco is dé partner voor productie van breedvloerplaten, gelegen in het nieuwe industriekpark te Lokeren en dus vlakbij Zele.

Predalco werkt met een uniek sturingssysteem in België. Hierdoor kunnen we hoge aantallen breedvloerplaten produceren per shift. Tijdens de productie is het tevens mogelijk te anticiperen en zijn fouten uitgesloten.

Predalco, gespecialiseerd in breedvloerplaten vlakbij Zele

We onderscheiden ons door het produceren van breedvloerplaten van 3 meter breedte. Dit zorgt voor een snellere plaatsing op de werf, minder kraanbewegingen en dus minder tijdverlies. Bovendien hebben onze predallen hoeken van 90°, daar waar klassieke predallen conische kanten hebben om de predallen makkelijk te kunnen tillen. Onze focus ligt op tijd- en kostenbesparend werken. Dankzij rechte hoeken moet er nadien minder 'dichtgemorteld' worden.

Onze interessante ligging, vlakbij Zele, Dendermonde, Wetteren in het industriepark van Lokeren aan de E17 maakt het mogelijk snel ter plaatse te zijn. 

Wanneer u beroep doet op Predalco geniet u van talrijke voordelen! Bestel uw breedvloerplaten of predallen bij ons en wees geniet van snelle levering en hoge productiecapacteit voor uw werf in Zele.

Predallen of breedvloerplaten nodig in de buurt van Zele?

Contacteer Predalco, gelegen in het nieuwe industriepark te Lokeren aan de E17, en vertrouw op onze expertise en snelle productie van uw breedvloerplaten.

Neem contact op voor een prijs