+32 9 326 92 50
Menu

Predallen of breedplaatvloeren op semi-automatische productielijn

Predalco werkt met semi-automatische productielijn voor het maken van breedplaatvloeren of predallen. Hierdoor kunnen wij een grote productiecapaciteit per shift behandelen. Voor een snelle uitvoering doet u beroep op onze productielijn!

Daarnaast stelt deze semi-automatische productielijn ons ook in staat predallen af te leveren met talrijke afwerkingsmogelijkheden. Bij productie kunnen er allerhande uitsparingen op maat gemaakt worden. 

Standaard worden onze breedplaatvloeren glad opgeleverd. Maar ook ruwe predallen zijn mogelijk. Deze worden voorzien van noppenfolie en worden dan voorzien van een standaard gipspleister van ongeveer 1cm.

Wist u trouwens dat onze breedvloerplaten 3 meter breed én met rechte hoeken zijn?  Hierdoor kunt u rekenen op een snellere plaatsing, minder kraanbewegingen en minder voegwapening. Onze breedplaten besparen u dus nog meer kosten en tijd!

Ontdek waarom Predalco uw partner in predallen is

Geniet van de vele voordelen van onze predallen of breedplaatvloeren

Kies voor breedplaatvloeren van 3 meter breed, met rechte hoeken en talrijke afwerkingsmogelijkheden en bespaar uzelf kosten én tijd bij de uitvoering! Onze semi-automatische productielijn garandeert u een kwalitatieve, feilloze productie van predallen.

Contacteer ons voor een prijs